Pigeonbuffet 

SÆSONBUFFET - Gældende fra 19. september til 14. december, 2024

Forret buffet

  • Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie
  • Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme, friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme
  • Røget okseinderlår på linsesalat med bulgur, ristede svampe, bøffelmozzarella og brombær/balsamico-glace
  • Møllekroens signatur baguettes med spinat og soltørrede tomater

 

Tilkøb til forret:

  • 2 slags rejer med grillet piment, rød grape, mango og sød creme fraiche med akaciehonning + kr.20,-
  • 2 slags rejer osv i stedet for torsk eller laks + kr.5,-

    

Hovedret buffet
  • Variation af kalv: Rosastegt kalv med saltet hybenjam
  • Enebærrubbet braiseret kalv hertil peberskysauce
  • Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
  • Pommes rissolées med karamelliserede løg og mandler
  • Kål bowle med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
  • Grillede rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
  • Æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin
 

Tilkøb hovedret: 

  • Oksemørbrad i stedet for rosastegt kalv + kr.28,-
  • Iberico krone (spansk sortfods gris) i stedet for braiseret kalv + kr.22,-
  • Andesteg og andesauce i stedet for braiseret kalv + kr.12,- (sælges fra den 6/11-10/11)

 

Dessert buffet
  • Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace 
  • Chokoladeflan med Premium cacao herpå blomme broken gel og flødechokoladetrøffel tilsmagt med Jamaica Rom 

Tilkøb dessert: 

  • 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,
  • ”Dreams” is dessert med kokos, muscovadosukker og vaniljeis med knust nougat + kr.18,-
  • Ris a la mande med kirsebærsauce + kr. 22,- (sælges fra den 11/11-14/12)
 

 

Priser  ud af huset

Hele buffeten 358,-
Forret og hovedret 318,-

Hovedret og dessert 308,-
Hovedret 268,-
   Børn under 12 år reduceret pris.

 

Generelt info om denne buffet:

 

Specialkost til PIGEONBUFFET:

  • Glutenfri tilkøb: Brød, sauce, kage + kr. 50,-
  • Mælkefrit tilkøb: Torsk, græskarpuré, kage + kr. 50,-
  • Glutenfri og mælkefrit tilkøb: Brød, Torsk, græskarpuré, sauce, kage, is + kr. 65,-

Se andre Specielkost tilkøb ..klik her

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Hillgrove Creek ChardonnayPris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-

Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-

Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,- 

..Se flere gode vine her

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: