3 retters menu gældende fra 31/7 til 18/9
(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)
Forretter:
Forret 1: Bagt lange med krebs i dild, spæd pak choi og
mandelcreme med citron og estragon (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Lynstegt tun med wasabi og aspargessalsa hertil
puffet ris (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Charcuteri: Rosmarinrøget Svendborg gourmet gris,
bresaola, Mammenost ”Henrykt”, Oliven, balsamico syltede løg (+ kr. 10,- i
tillæg for denne ret)
Forret 4: Tarteletter med høns i asparges
Forret 1, 2 og 3 serveres med hjemmebagt baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1:Lys coq au vin af majskylling med gulerødder, bælgærter og bredbladet persille,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde
Hovedret 2:
Rosastegt kalveculotte med krydderrub og græskarkerner, hertil reduceret kalveglace,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 3:
Braiseret kalvesteg, hertil kalvesteg sauce,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 4:
Limousine kvæg fra Kildegaarden, hertil sauce bordelaise,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde (+ kr. 25,- i tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt med bagte blommer og sensommerbærDessert 2: Møllekroens svar på othellokage med marcipan, brombærmousse og vanilje cremeux glaseret med brombærganache, quenelle og broken gel (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Dessert 3: Isfragilitéroulade med pistaciecurd og mangoparfait, samt petit chokolade financier med nougat og ristede hasselnødder (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
General info om denne menu:
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.