3 retters menu

 

3 retters menu perioderne 10/6 - 6/7 og 30/7- 31/8

  ..se længere nede på denne side

 

3 retters menu gældende fra 3/1 til 23/4


Forretter:

Forret 1: Varmrøget laks med spidskålssalat, quinoa, Ingrid Marie æble, glaskål og vinaigrette med sennep og honning (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Sæsonens hvide fisk i dild beurre blanc med porre og squash (skal varmes) (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian, hertil sauce espagnole. Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup

Hovedret 2: Rosa kalveculotte hertil sauce espagnole
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)


Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 30,- i tillæg for denne ret)

 

Desserter: 

Dessert 1:  Saltet karamel is med feuilletine, hertil frisk skåret frugt 


Dessert 2: Mandelbund med brombærkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)


Dessert 3: Chokoladekage af belgisk callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse med et tvist af lakrids, hertil bærkompot (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
 
Møllekroen har 25 års jubilæum

Og det fejrer vi med denne flotte jubilæumsmenu

 

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat samt ½ æble med gele, marinerede bær og vildtflødesauce
  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Jubilæums pris kr. 250,- 

Generelt info om denne buffet:

 

Gældende fra 10/6 - 6/7 og 30/7 - 31/8

Forret:

Forret 1: Sæsonens hvide fisk bagt med lime og dild hertil ris pilaf og puylinser samt hollandaisecreme (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Forret 2: Laks bagt med krydder gremolata, hertil porrervinaigrette med dild (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Forret 3: Lynstegt tun med wasibi og dijon, spidskål samt ristet sølvtang og friteret kapers (tillæg for denne ret + kr.10,-)
Forret 4: Parmaskinke med pocheret asparges, hjertesalat og lind rygeost
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød
 

Hovedretter:

Hovedret 1: Rosa kalv med oliven/persille tapanade hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrik
Hovedret 2: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrik (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise (tillæg for denne ret + kr.30,-)

 

Tilbehør til alle hovedretter:

Nye kartofler kogt med løvstikke

Sommersaute med asparges, gulerødder og ærter

Tarte flambée med blomkål, skalotteløg, Dijonmascarpone

Romainesalat med jordbær, sort peber og balsamico

 

Desserter:

Dessert 1: Saltet karamel is med feuilletine, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynte
Dessert 2: Mandelbund med rabarberkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Dessert 3: Mandelmarengskager med pisket karamelganache, rom, mørk chokoladetrøffel overtrukket med flødechokolade, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynte (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Dessert 4: Sommerens romantiske sommerflirt i mangokage af broken gel, mangofrugt, feuilletine, Amaretto, lime og hvid chokolade (tillæg for denne ret + kr.8,-)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-

 

Generelt info om denne buffet:

 


 

 

 

Læs mere om:


Bindende antal og detaljer skal meddeles senest 10 dage før 


Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

 

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.