3 retters menu

 

 3 retters menu gældende fra 19/9 til 14/12

(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)


Forretter:

Forret 1: Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Forret 2: Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme, friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Forret 3: Tarteletter med høns i asparges


Forret 1 og 2 serveres med hjemmebagt baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Rosastegt kalv med saltet hybenjam, hertil peberskysauce
Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta

 

Hovedret 2: Enebærrubbet braiseret kalv hertil peberskysauce
Pommes rissolées med karamelliserede løg og mandler
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
Æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Hovedret 3: Oksemørbrad hertil sauce bordelaise
Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta (+ kr. 50,- i tillæg for denne ret)

 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt med syltede kumquats

 

Dessert 2: ”Dreams” is dessert med kokos, muscovadosukker og vaniljeis med knust nougat hertil friskskåret frugt med syltede kumquats

 

Dessert 3: Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-

 

3 retters menu gældende fra 3/4 til 16/4/2025


Forretter:

Forret 1: Varmrøget laks med spidskålssalat, quinoa, Ingrid Marie æble, glaskål og vinaigrette med sennep og honning (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Sæsonens hvide fisk i dild beurre blanc med porre og squash (skal varmes) (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian, hertil sauce espagnole. Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup

Hovedret 2: Rosa kalveculotte hertil sauce espagnole
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)


Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 30,- i tillæg for denne ret)

 

Desserter: 

Dessert 1:  Saltet karamel is med feuilletine, hertil frisk skåret frugt 


Dessert 2: Mandelbund med brombærkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)


Dessert 3: Chokoladekage af belgisk callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse med et tvist af lakrids, hertil bærkompot (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
 
3 retters 25 års jubilæums tilbud 3/4 til 16/4 2025

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat samt ½ æble med gele, marinerede bær og vildtflødesauce
  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Jubilæums pris kr. 250,-

 

 

Læs mere om:

 

Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.


Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.