3 retters menu gældende fra 19/9 til 14/12
(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)
Forretter:
Forret 1: Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme, friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Tarteletter med høns i asparges
Forret 1 og 2 serveres med hjemmebagt baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Rosastegt kalv med saltet hybenjam, hertil peberskysauceKartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
Hovedret 2: Enebærrubbet braiseret kalv hertil peberskysauce
Pommes rissolées med karamelliserede løg og mandler
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
Æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin (+
kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 3: Oksemørbrad hertil sauce
bordelaise
Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta (+ kr. 50,- i
tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt med syltede kumquats
Dessert 2: ”Dreams” is dessert med kokos, muscovadosukker og vaniljeis med knust nougat hertil friskskåret frugt med syltede kumquats
Dessert 3: Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
3 retters menu gældende fra 3/4 til 16/4/2025
Forretter:
Forret 1: Varmrøget laks med
spidskålssalat, quinoa, Ingrid Marie æble, glaskål og vinaigrette med
sennep og honning (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)Forret 2: Sæsonens hvide fisk i dild beurre blanc med porre og squash (skal varmes) (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland
Alle forretter serveres med
hjemmebagt baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Sprængt kalvespidsbryst
glaseret med Dijon, muscovado og timian, hertil sauce
espagnole. Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
Hovedret 2: Rosa kalveculotte hertil
sauce espagnole
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 3: Kildegårdens
limousinekvæg hertil sauce bordelaise
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 30,- i tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Saltet karamel is med feuilletine, hertil frisk skåret frugt
Dessert 2: Mandelbund med
brombærkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (+ kr. 5,- i tillæg
for denne ret)
Dessert 3: Chokoladekage af belgisk
callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse
med et tvist af lakrids, hertil bærkompot (+ kr.
8,- i tillæg for denne ret)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
3 retters 25 års jubilæums tilbud 3/4 til 16/4 2025
- Tarteletter med høns i asparges
- Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat samt ½ æble med gele, marinerede bær og vildtflødesauce
- Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.