3 retters menu

 

3 retters menu gældende fra 3/1 til 23/4


Forretter:

Forret 1: Varmrøget laks med spidskålssalat, quinoa, Ingrid Marie æble, glaskål og vinaigrette med sennep og honning (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Sæsonens hvide fisk i dild beurre blanc med porre og squash (skal varmes) (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian, hertil sauce espagnole. Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup

Hovedret 2: Rosa kalveculotte hertil sauce espagnole
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)


Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes 
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 30,- i tillæg for denne ret)

 

Desserter: 

Dessert 1:  Saltet karamel is med feuilletine, hertil frisk skåret frugt 


Dessert 2: Mandelbund med brombærkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)


Dessert 3: Chokoladekage af belgisk callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse med et tvist af lakrids, hertil bærkompot (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
 
Møllekroen har 25 års jubilæum

Og det fejrer vi med denne flotte jubilæumsmenu

 

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat samt ½ æble med gele, marinerede bær og vildtflødesauce
  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Jubilæums pris kr. 250,- 

Generelt info om denne buffet:

 

 

Læs mere om:

 

Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.


Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.