3 retters menu gældende fra 3/1 til 23/4
Forretter:
Forret 1: Varmrøget laks med
spidskålssalat, quinoa, Ingrid Marie æble, glaskål og vinaigrette med
sennep og honning (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)Forret 2: Sæsonens hvide fisk i dild beurre blanc med porre og squash (skal varmes) (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland
Alle forretter serveres med
hjemmebagt baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Sprængt kalvespidsbryst
glaseret med Dijon, muscovado og timian, hertil sauce
espagnole. Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
Hovedret 2: Rosa kalveculotte hertil
sauce espagnole
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 3: Kildegårdens
limousinekvæg hertil sauce bordelaise
Kartoffelroulade med skalotteløg, spinat og svampe
Vintersaute med variation af gulerødder og sweet potatoes
Grillet rødbedesalat med syltede rødløg, frillice salat og balsamicosirup
(+ kr. 30,- i tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Saltet karamel is med feuilletine, hertil frisk skåret frugt
Dessert 2: Mandelbund med
brombærkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (+ kr. 5,- i tillæg
for denne ret)
Dessert 3: Chokoladekage af belgisk
callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse
med et tvist af lakrids, hertil bærkompot (+ kr.
8,- i tillæg for denne ret)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
Møllekroen har 25 års jubilæum
Og det fejrer vi med denne flotte jubilæumsmenu
- Tarteletter med høns i asparges
- Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat samt ½ æble med gele, marinerede bær og vildtflødesauce
- Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Generelt info om denne buffet:
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.