SÆSONBUFFET - Gældende fra 1. september til 14. november 2025
Forret
- Sæsonens hvide fisk maskeret med beurre blanc herpå ristet palmekål og krydderurtetopping
- Linsesalat med grillet piment og haricot vert hertil tomatmarmelade samt friterede kapers, ristede mandler og tomatflager
- Enebærbraiseret okseskank med syltede winther sweet græskar med skalotteløg og bagte rødløg
- Baguettes med brændenælder og poppet majs
Tilkøb Forret:
- Tilkøb til linsesalat: Chilistegte tigerprawns + kr.10,-
- Dildbagt laks hertil peberrodsmousseline-creme, wasabi og saltet peanuts +kr.26
- Skaldyrssalat med dild, kørvel og citron + kr.20,-
Hovedret
- Teriyaki marineret kalv hertil Madagaskar pebersauce
- Coq au vin med sherry, variation af gulerødder og svampe
- Pankopaneret duchesse med estragon og grovkornet sennep
- Knuste jordskokker og pommes rissolées med parmesan og rysteribs
- Rød spidskålssalat med syltede rødbeder og rosenkål samt vinaigrette med lime og akaciehonning
- Tarte flambée med pastinakpuré, timian og Elstar æbler
- Rucolasalat med langtidsbagt selleri, tørrede bær og friske figner
Tilkøb Hovedret:
- Lammeculotte med salsa verde + kr.24,-
- Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise i stedet for kalv + kr.20,-
Dessert
- Citrontærte med marcipankrans og lemoncurd
- Brownie med lys sirup og hvid chokolade, feuilletine og solbærganache, på toppen spejl af bær
- Hasselnøddeparfait med espresso, sirup, moccabønner og nøddekrokant
Tilkøb Dessert:
- Frisk skåret frugt med bagte blommer og syltet kumquat + kr.14,-
- 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven og hjemmebagt knækbrød +kr.40
Priserud af huset
Hele Buffeten 368,-
Forret og hovedret 328,-
Hovedret og dessert 318,-
Hovedret 278,-
Priser er pr. couvert - Børn under 12 reduceret pris.
Generelt info om denne buffet:
- Vejledning og allergener for denne buffet ..udkommer senere
- Se andre Specielkost tilkøb ..klik her
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Riders Hil, Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-
Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,-
Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info:
Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet.
På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Se andre gode tilbud: