Efterårsbuffet

 SÆSONBUFFET - Gældende fra 1. september til 14. november 2025

Forret

  • Sæsonens hvide fisk maskeret med beurre blanc herpå ristet palmekål og krydderurtetopping
  • Linsesalat med grillet piment og haricot vert hertil tomatmarmelade samt friterede kapers, ristede mandler og tomatflager
  • Enebærbraiseret okseskank med syltede winther sweet græskar med skalotteløg og bagte rødløg
  • Baguettes med brændenælder og poppet majs

Tilkøb Forret:
  • Tilkøb til linsesalat: Chilistegte tigerprawns + kr.10,-
  • Dildbagt laks hertil peberrodsmousseline-creme, wasabi og saltet peanuts +kr.26
  • Skaldyrssalat med dild, kørvel og citron + kr.20,-

Hovedret
  • Teriyaki marineret kalv hertil Madagaskar pebersauce
  • Coq au vin med sherry, variation af gulerødder og svampe
  • Pankopaneret duchesse med estragon og grovkornet sennep
  • Knuste jordskokker og pommes rissolées med parmesan og rysteribs
  • Rød spidskålssalat med syltede rødbeder og rosenkål samt vinaigrette med lime og akaciehonning
  • Tarte flambée med pastinakpuré, timian og Elstar æbler
  • Rucolasalat med langtidsbagt selleri, tørrede bær og friske figner

Tilkøb Hovedret:
  • Lammeculotte med salsa verde + kr.24,-
  • Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise i stedet for kalv + kr.20,-

Dessert
  • Citrontærte med marcipankrans og lemoncurd
  • Brownie med lys sirup og hvid chokolade, feuilletine og solbærganache, på toppen spejl af bær
  • Hasselnøddeparfait med espresso, sirup, moccabønner og nøddekrokant

Tilkøb Dessert:
  • Frisk skåret frugt med bagte blommer og syltet kumquat + kr.14,-
  • 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven og hjemmebagt knækbrød +kr.40

Priserud af huset

Hele Buffeten 368,-

Forret og hovedret 328,-

Hovedret og dessert 318,-
Hovedret 278,-

Priser er pr. couvert - Børn under 12 reduceret pris.

 

Generelt info om denne buffet:

  • Vejledning og allergener for denne buffet ..udkommer senere

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Riders Hil, Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-

Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,-

 

Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

  

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: