Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være
lidt anderledes. F.eks. til en damefrokost, barnedåb, eller arrangement hvor
det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er
meget velegnet til dette.
Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen. Herfra er det tænkt, at
hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af
kage
Buffeten er en let buffet, så hvis det er stor spisende gæster
eller det skal spises som et aftensmåltid, anbefaler vi at man tilkøber 1-2
retter.
Buffet kreativ gældende 31. juli til 18. september
- Bagt lange med krebs i dild, spæd pak choi og mandelcreme med citron og estragon
- Hvidløgsstegte kæmperejer medbagte porrer i vinaigrette med grovkornet sennep, parmesan og hvid balsamico
- Lynstegt tun med wasabi og æblesalsa med sugarsnaps, hertil puffet ris
- Stegt majskylling anrettet med spicy sensommerslaw med spidskål, agurk og fennikelcrudite
- Rosmarinrøget Svendborg gourmet gris på burrata og solmodne tomater dryppet med olivenolie
- Hjertesalat og frillice medsøde ferskner, stegte zucchini og salsa verde
- Møllerkroens svar på othellokage med marcipan, brombærmousse og vanilje cremeux glaseret med brombærganache, quenelle og broken gel
- Speltbrød bagt med surdej, herpå pistaciekerner og speltflager
Pris pr. couvert for hele buffeten Kr. 295,-(minus Møllerkroens svar på othellokage kr. 278,-)
TIlkøb:
1. Paneret kuller ”a la fish and chips” med friteret kapers, grillet grønt og
tartarsauce (skal varmes) + kr. 25,-
2. Bagt laks i stedet for lange + kr.5,-
3. Koldrøget laks på salat Nicoise med asparges hertil rygeostcreme + kr. 24,-
4. Rosa kalv på quiche Lorraine med øko æg, variation af bønner og ristede
solsikkekerner + kr. 24,-
5. Oksemedaljon fra Kildegaarden med variation af løg og grillet grønt (skal
varmes) + kr.38,-
6. 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød
+kr.38,
7. Petit chokolade financier med nougat og ristede hasselnødder + kr. 14,-
Specialkost til BUFFET KREATIV 31/7 - 18/9:
- Glutenfri tilkøb: Brød, kage + kr. 40,-
- Mælkefrit tilkøb: Rejer, kage + kr. 40,-
- Glutenfri og mælkefrit tilkøb: Brød, rejer, kage + kr. 50,-
- Se andre Specielkost tilkøb ..klik her
General info om denne buffet:
Buffet Kreativ gældende 19. sept. til 14. december
- Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie
- 2 slags rejer med grillet piment, rød grape, mango og sød creme fraiche med akaciehonning
- Røget okseinderlår på linsesalat med bulgur, ristede svampe, bøffelmozzarella og brombær/balsamico-glace
- Confiteret kylling med grillede rodfrugter, græskarpuré, parmesan, røgmandler og ristet pancetta
- Enebærrubbet braiseret kalv hertil æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin
- Kål bowle med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
- Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace
- Møllekroens signatur baguettes med spinat og soltørrede tomater
Pris pr. couvert for hele buffeten Kr. 295,-(Minus biscuit dacquoise kr.278,-)
General info om denne buffet:
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Ovn er nødvendigt til denne buffet til at varme brød og evt. tilkøb.
Husk: brødkurve - ta' bestik
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Hillgrove Creek Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-
Se andre gode tilbud: