Julebuffet:
- Marinerede sild med karrysalat
- Rugmelsstegte sild med grovkornet sennepsrelish tilsmagt dild, herpå syltede tomater
- Æg pyntet med mayo, rogn og de skønne grønne krydderurter
- Bagt laks med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie
- 2 slags rejer med grillet piment, rød grape, mango og sød creme fraiche med akaciehonning
- Sprængt glaseret kalvespidsbryst med karamelliseret løg og vinterens grillede rodfrugter
- Confiteret and med langtidsbagt selleri, stegte æbler og svampe samt hasselnødder i brunet smør, hertil hjemmelavet rødkål
- Ris a la mande med ristede mandler og polynesisk vanilje hertil kirsebærsauce tilsmagt med mørk rom
- Hertil serveres bagerens friskbagte rugbrød, sødmælksfranskbrød med malt og grovvalset havre, samt smør
- Incl
4 valgfrie tilvalg
Tilvalg:
(Vælg 4 tilvalg)
1. Pandestegt pankopaneret
fiskefilet med grov pickles remoulade
2. Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme,
friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme (tillæg for denne ret + kr. 5,-)
3. Bagerens tarteletter med høns i asparges
4. Møllekroens hjemmelavet leverpostej med bacon, champignons og
sensommerens syltede rødbeder
5. Slagterens medister med æble og timian hertil skarp sennep og
rødløgskompot med balsamico og tranebær
6. Langtidsstegt ribbensteg med sprød svær, hertil hjemmesyltede
asier
7. Stuvet grønlangkål, sukkerbrunede kartofler og grov sennep
(passer godt til sprængt kalvespidsbryst)
8. Æbleflæsk af Belle Boskop og Elstar med bacon og flæsk fra
frilandsgris, bagte og syltede Cox Orange
9. Kålsalat med kikærter, rødløg, dadler, saltede mandler og
citrusmormordressing
10. To lækre oste, hertil hyben/blommekompot, Kalamata oliven og
kiks (tillæg for denne ret + kr. 10,-)
11. Bræt med danske og udenlandske oste (4 stk.), frugt,
kumquatsyltede nødder, oliven, hyben/blommekompot og kiks (tillæg for denne ret
+ kr. 38,-)
12. Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer
toppet med karamelglace
Læs mere om:
Totalpakke på Møllekroen 7 timer:
indeholdende:
- Julebuffet inkl. 4 tilvalg
- Kaffe/te
- Fri øl, vand og vin under hele arrangementet.
- I Møllekroens lokaler inkl. lokaleleje og betjening
Pris pr. couvert kr. 825,-
(tillæg pr ekstra ½ time kr. 25,-)
Minimum 20 couverter
Luksus pakke 1:
Indeholdende:
- Totalpakken
- incl 1 x jule øl,
- ½ flaske snaps/shot pr 4 personer,
- 1 x cognac/baileys,
- Fri spiritus efter middagen på ta selv bar med 3 forskellige slags spiritus (gin, vodka og rom)
Pris pr. couvert kr. 935,-
(tillæg pr ekstra ½ time kr. 25,-)
Luksus pakke 2:
Indeholdende:
- Totalpakken
- incl 1 x jule øl,
- ½ flaske snaps/shot pr 4 personer,
- 1 x cognac/baileys,
- Fri drinksbar efter middagen med 5 forskellige drinks,
Pris pr. couvert kr. 1075,-
(tillæg pr ekstra ½ time kr. 30,-)
Tilkøb:
- 1x jule øl, ½flaske snaps/shot pr. 4 personer, 1 x cognac/Baileys + kr. 108,-
- Fri spiritus efter middagen på tá selv bar med 3 forskellige slags spiritus (gin, vodka og rom) + kr. 68,-
- Fri drinksbar efter middagen, med 5 forskellige drinks + kr. 188,- (tillæg pr. ekstra ½ time kr. 30,-)
- Ekstra ½ snaps/shot kr. 285,-
- Natmad: Frikadeller med koldkartoffelsalat, rødbeder og surt + kr. 55,-
- Natmad: Aspargessuppe + kr. 55,-
Andre priser:
(35cl) Brøndum kr. 285,-/fl.
(70cl) Brøndum / Shots / alm. spiritus kr. 570,-/fl.
(70cl) Linie Akvavit/ lux spiritus kr. 625,-/fl.