Jubilæumsbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 10/1 til 23/4, 2025

I anledningen af vores 25-års jubilæum har vi lavet denne buffet kombineret af nye retter samt nogen af de mest populærere retter vi har lavet de sidste 25 år.


Forret
  • Laks bagt med krydder gremolata, hertil porrervinaigrette med dild
  • Skaldyrssalat med krebs og rejer hertil grillede grønt, citron og kørvel
  • Fransk landpostej af kylling, and og gris tilsmagt med cognac, hertil sauce cumberland
  • Stegt kylling vendt i syrnet sauce verte med parmesan, brødcroutons og ristet panchetta
  • Hertil Møllekroen signaturer brød med spinat og soltørrede tomater

Hovedret

  • Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise
  • Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian
  • Cocottekartoffel bagt med creme fraiche, hvidvin, persille og hvidløg
  • Kartoffelrösti herpå duchesse med bacon og krydderurter
  • Tomatsalat med agurk, bagt feta, oliven, rødløg, herpå balsamico og jomfruolivenolie
  • Bønnesalat i tabbouleh med rispasta og spidskål
  • Æbletzatziki med spidskål og grillet selleri
  • Hertil ostebaguettes med rucola og kornblomst

 

Tilkøb:

Lammeculotte med salsa verde + kr 24,-

 

Dessert

  • Chokoladekage af belgisk callebaut herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse med et tvist af lakrids
  • Mandelbund med brombærkompot og italiensk marengs
  • Toscatærte, herpå henkogt abrikos med vanilje
  • Saltet karamel is med feuilletine
  • Friskskåret frugt med passionssirup tilsmagt mynte, hertil frugtcoulis

 

Tilkøb:

2 lækre oste i stedet for saltet karamel is + kr.20,-

 

Priser ud af huset

Jubilæum pris for hele buffeten   425,-
Forret og hovedret 360,-
Hovedret og dessert340,-
Hovedret 295,-


Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12år reduceret pris.

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Generelt info om denne buffet:

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Weisser Burgunder – Reserve Trocken, Pris v/1fl. kr. 135,- / tilbud 6fl. kr. 660,-

Rødvin: Wente Vineyards, Cab. Sauvignon, Pris v/1fl. kr. 150,- / tilbud 6fl. kr. 835,-

Dessertvin: Warre's, Otima 10 year Tawny, Pris v/1fl. kr. 200,- / tilbud 6fl. kr. 1.075,-

Se andre gode vine ..klik her

 

Se andre gode tilbud: